Hvem står bak?

Hvem står bak?

I Paris kan man forsyne seg av et overveldende tilbud på det meste, men også bidra til å skape byen. Etter å ha levd mange år i den franske hovedstaden har vi solid kunnskap om hva som rører seg her. Denne kunnskapen, kombinert med vår egen fagekspertise, ønsker vi å dele med andre. Gjennom Parisersalongene tilbyr vi gode samtaler rundt ulik tematikk, byvandringer og diverse kulturelle opplevelser som naturligvis inkluderer god mat & drikke. Parisersalongene er gammel salongvirksomhet i ny drakt og vårt bidrag til en levende by.

I Parisersalongene:

Malika Makouf Rasmussen
Prisbelønnet skapende og utøvende kunstner innen musikk, kurator og filosof. Født i Algerie av norsk-fransk-algeriske foreldre. Malika kjenner Paris godt etter å ha bodd flere steder i byen over mange år, siden 2010 har hun bodd på Montmartre. Hun er opphavet til Parisersalongene og leder virksomheten.  

Eirik Waage Gismervik
Utdannet historiker fra Sorbonne, ansvarlig for norske studenter i Paris siden 2010 og godseier i Vest-Frankrike. Har bodd i Paris i over ti år og har lært hundrevis av norske studenter språket, byen og landet å kjenne.

Hilde Ljøen
Utdannet språk- og litteraturviter fra universitetet i Bergen. Etter nesten 20 år i NRKs kommunikasjonsavdeling på Marienlyst hoppet hun av og jobber nå med flere prosjekter innen kulturlivet. Særlig hjerte har hun for Parisersalongene. Hilde bor i Oslo, men har nær tilknytning til Paris.

Caravelle-Tours
Den norske reisearrangøren Caravelle-Tours bidrar med å organisere gruppeturer rundt utvalgte arrangementer vi har gjennom året. Disse gruppeturene har påmelding til bestemte datoer og inneholder blant annet flyreise, opphold på hotell eller leilighet, transport fra og til flyplassen i Paris og arrangement. Tilbudet gjelder for grupper med minimum 10 personer, påmeldinger gjøres direkte til Caravelle-Tours på mailadresse: post@caravelle-tours.no eller på telefon: +47 907 54 361.