Den gode samtalen

Den gode samtalen

Det å holde salonger i Paris var en kunst. Den gode samtalen, preget av engasjerende meningsutveksling i dannede omgivelser, var det som skilte salongene fra andre sammenkomster. Salongen er et intimt og berikende møtested, som skaper rom for å la tanker og ideer flyte. Det er gjennom den gode samtalen vi åpner opp for oss selv og andre. Der de klassiske salongene samlet sine gjester privat, flytter vi salongene våre ut i byrommet. I Paris finnes mer enn 3000 spisesteder, barer og kafeer, vakre parker og historiske monumenter. Steder som danner et godt utgangspunkt for den gode samtalen.

Parisersalongene veksler mellom ulike tema. Det kan være presise emner eller mer flytende meningsutvekslinger, alltid med spennende samtalepartnere og foredragsholdere. Alle spørsmål er velkomne hos oss, som for eksempel: Hvordan kan filosofi bidra til å forstå hverdagslige utfordringer? Påvirker en verden i rask endring våre grunnleggende verdier? Bidrar kunst til en dypere forståelse av vår eksistens?

Innholdet i salongene tilpasses våre gjesters bakgrunn og ønsker. I våre salonger møter du et nettverk av akademikere, skribenter, journalister, kunstnere og nysgjerrige mennesker som vil oppleve noe nytt.

Liberte rose